روغن کرچک خالص

روغن کرچک خالص نوین زعفران
  • قیمت مناسب محصول
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • مرجوع کالا در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

22,000 تومان

  • 30 میل
  • 50 میل
پاک کردن گزینه ها
روغن کرچک اصل برای مو خواص متعدد و پرشماری دارد. روغن کرچک چه به صورت خالص و چه در ترکیب با مواد دیگر برای پوست به کار می رود. در بسیاری از ماسک های خانگی و لوسیون های بهداشتی از این روغن بهره می برند. کرچک مواد مغذی زیادی را در اختیار پوست قرار می دهد و رشد سلول ها را افزایش می دهد. چرخه طبیعی برای فرآیند بازسازی پوست را تسریع کرده و تولید الاستین را افزایش می دهد. از آنجه که اعمال روغن با ماساژ همراه است، عامل محرک برای رفع چروک ها خواهد بود. با ماساژ پوست صورت همراه با روغن کرچک از خواص لیفت کنندگی پوست بهره خواهید برد.

روغن کرچک:

روغن کرچک اصل از دانه های کرچک موجود در کشور های گرم سیری آسیا و آفریقا به دست می آید. از این روغن برای سلامت مو و سلامت پوست استفاده فراوانی می شود. در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی از روغن کرچک به علت داشتن خواص و فواید فوق العاده استفاده زیادی می شود. اکثرا این روغن را به عنوان یک ملین طبیعی به یاد می آورند ، لیکن در این قسمت به مباحثی جدید می پردازیم. روغن فوق برای انواع پوست مناسب است و به ندرت ایجاد حساسیت یا عوارض جانبی می کند. طبق تحقیقات انجام شده روغن کرچک دارای برخی خواص ضد التهابی ، ضد باکتری و مرطوب کنندگی می باشد. روغن کرچک را در گروه روغن های سنگین و با چگالی بالا رده بندی می کنند. ترکیبات ویژه ای که در این روغن وجود دارد سبب این خواص فوق العاده در آن شده است.

ریسینولئیک اسید :

این اسید چرب تقریبا ۹۰ درصد روغنِ کرچک را تشکیل می دهد و تاثیرگذاری ویژه ای بر سلامت پوست و مو دارد. این ماده ضد درد و التهاب عضلات است و به همین دلیل با ماساژ این نواحی با روغن تسکین حاصل می شود. خواص ضد قارچی این اسید خارش، تورم، التهاب ، عفونت وو مشکلات قارچی را تسکین می دهد. برای ترمیم شکستی و آسیب دیدگی های تار مو نیز خواص خوبی از خود نشان داده است. ریسینولئیک اسید با باکتری های مضر روی پوست مبارزه کرده و از بروز التهاب و آکنه جلوگیری می کند. این ماده افزایش دهنده گردش خون است و مانع مسدود شدن عروق سطحی پوست می شود. ضد باکتری بودن از دیگر خواص این ترکیب بوده و به علاوه باعث حفظ تعادل هورمونی می شود. با پشتیبانی از سیستم لنفاوی بدن را ایمن کرده و به سم زدایی آن کمک خواهد کرد .

آلفا لینولئیک اسید :

اسید آلفا لینولئیک معمولا با عنوان اسید چرب امگا۳ شناخته می شود. این تریکب در روغنِ کرچک وجود دارد و خواص درمانیی نظیر بهبود درد و تسکین التهاب عضلات و مفاصل را دارد. این ماده ضد التهاب بوده و از لخته شدن خون نیز جلوگیری می کند.

اولئیک اسید :

اسید چربی شناخته شده و محبوب که بیشترین مصرف را برای مقاصد زیبایی دارد. این اسید چرب برای افزایش رشد موها و کمک به استحکام و ضخامت آن ها مفید است. به علاوه ماده ای است که سبب نرم و لطیف شدن و درخشندگی موها می شود. اولئیک اسید با خواص آنتی اکسیدانی همواره مورد توجه بوده است و سبب افزایش ایمنی بدن است. این ماده در روغن کرچک سبب خواص ضد پیری پوست در آن شده است و به کاهش چین و چروک ها کمک می کند.

لینولئیک اسید :

خاصیت ضد التهابی داشته و از بروز جوش و آکنه در اثر فعالیت باکتری ها جلوگیری می کند. لینولئیک اسید ماده ای موثر در کاهش شوره سر است و ایمنی را در پوست سر افزایش می دهد. این روغن پوست سر را تقویت کرده و به رشد و نمو بهتر سلول های آن کمک میکند که منجر به افزایش رشد مو می شود. این ماده در روغن کرچک سبب کاهش قوام آن می شود .

پالمیتیک اسید :

شناخته شده ترین اسید چرب است که خاصیت نرم کننده دارد و از باقی ماندن چربی روی مو جلوگیری می کند.

خواص روغن کرچک اصل برای سلامت مو چیست ؟

وقتی پای درمان های خانگی درمیان است ، یکی از مهم ترین حوزه ها ، سلامت مو می باشد. از آنجا که موها نقش زیادی در چگونه به نظر رسیدن ظاهر فرد دارند لذا سلامت آن نیز جایگاه ویژه ای دارد. یکی از متد های پرطرفدار و با بازدهی بالا ، روغن درمانی برای حفظ طراوت و زیبایی موهاست. روغن های طبیعی دارای انواع مواد مغذی و مفید مناسب برای تغذیه و رشد فولیکول های مو می باشند. لایه تشکیل شده بر روی مو ، پس از اعمال روغن کرچک ، به خوبی از ساقه و ریشه محافظت می کند. و کوتیکول های مو فرصت جبران آسیب دیدگی های قبلی و حرکت به سمت ترمیم آن را خواهند داشت .

برخی آثار روغن درمانی برای مو به صورت زیر بررسی می شود :

  • افزایش سرعت رشد مو
  • پرپشت شدن مو
  • جلوگیری از موخوره
  • مرطوب کننده مو
  • نرم کننده مو
  • توقف سفید شدن مو

در ادامه بخوانید: روغن مورچه خالص برای رفع موهای زائد

خواص و موارد استفاده روغن کرچک برای پوست:

روغن کرچک چه به صورت خالص و چه در ترکیب با مواد دیگر برای پوست به کار می رود.

در بسیاری از ماسک های خانگی و لوسیون های بهداشتی از این روغن بهره می برند.

کرچک مواد مغذی زیادی را در اختیار پوست قرار می دهد و رشد سلول ها را افزایش می دهد.

چرخه طبیعی برای فرآیند بازسازی پوست را تسریع کرده و تولید الاستین را افزایش می دهد.

از آنجه که اعمال روغن با ماساژ همراه است، عامل محرک برای رفع چروک ها خواهد بود.

با ماساژ پوست صورت همراه با روغن کرچک از خواص لیفت کنندگی پوست بهره خواهید برد.

انتخاب سایز

30 میل, 50 میل

نوین عطاری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن کرچک خالص”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *